Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

6. december 2007

Jazykové centrum pri Akadémii voľného času Hlohovec

Jednou z najlepších investícií v živote je investícia do vzdelania.

Úplne nové možnosti sebarealizácie v živote nám ponúka aj znalosť cudzích jazykov. Moderný človek súčasnosti dnes dokáže prijímať informácie prakticky z celého sveta, môže cestovať, spoznávať nové kultúry a má aj reálnu šancu uspieť na medzinárodnom pracovnom trhu. Predpokladom úspešného začlenenia sa do svetovej komunity je však ovládanie cudzích jazykov. Jazykové centrum pri Akadémii voľného času Hlohovec vám ponúka široké možnosti nadobudnutia a zdokonalenia znalostí práve v tejto oblasti.

Prevažná väčšina kurzov prebieha v popoludňajších a večerných hodinách v priestoroch Jazykového centra na pôde Základnej školy na Podzámskej ulici. Okrem osvojenia gramatiky a rozšírenia slovnej zásoby sa najväčší dôraz kladie predovšetkým na komunikačné zručnosti. Prostredníctvom efektívnych metód sa lektori snažia o to, aby každý absolvent kurzu získal potrebné sebavedomie v príslušnom cudzom jazyku a dokázal nadobudnuté vedomosti v reálnom živote aj skutočne využívať.

Prednosťou ponúkaných služieb je okrem kvality aj prijateľná cena. Výučba prebieha v malých skupinách študentov, ktoré vytvárajú nielen príjemnú atmosféru, ale sú aj dôležitým predpokladom úspešnosti osvojenia si preberaného učiva. Aby vaše štúdium bolo efektívne a príjemné zároveň, profesionálni lektori samozrejme preferujú kamarátsky a tvorivý prístup. Jeho prvoradým cieľom sa stáva predovšetkým aktívne zvládnutie jazyka so zameraním na konverzáciu. Napriek prepracovanej náplni jednotlivých kurzov sú lektori pripravení flexibilne reagovať aj na vaše podnety, požiadavky a návrhy.

Ak ste náhodou nestihli prvý septembrový zápis, nevadí - do jednotlivých kurzov sa môžete zapísať aj v priebehu celého roka. V prípade, že neviete adekvátne odhadnúť svoje znalosti, Jazykové centrum vám ponúka absolvovanie vstupného testu, ktorý pre vás vyberie ten najvhodnejší z jednotlivých stupňov. Vybrať si môžete z anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho, alebo talianskeho jazyka.

O tom, že naozaj nie je na škodu začínať už v detskom veku svedčí aj záujem o pravidelné kurzy angličtiny pre tých najmenších: Baby clubKids club. Pomocou rozmanitých hier, obrázkových knižiek a pesničiek si môžu vaše deti nielen nájsť nových kamarátov, ale zároveň preniknúť aj do prvých tajomstiev najpoužívanejšieho cudzieho jazyka. Pre materské a základné školy ponúka Jazykové centrum kurzy, ktoré sa pre lepšiu dostupnosť tunajších žiakov snaží organizovať priamo na pôde konkrétnej školy. V priestoroch Jazykového centra prebiehajú okrem celoročných kurzov pre deti aj veľmi populárne kurzy pre dospelých. Svojich zanietených nadšencov si našiel aj kurz angličtiny pre seniorov, ktorý je určite zaujímavým a zároveň užitočným spestrením chvíľ zaslúženého odpočinku. Sympatickou službou je pre nich aj zvýhodnená cena a študijný materiál zdarma.

Mnohí pri štúdiu cudzieho jazyka preferujú metódu „face to face“ a rozhodnú sa radšej pre individuálne kurzy „šité priamo na mieru“. Pre profesionálny rast zamestnancov zabezpečuje Jazykové centrum priamo v mieste pôsobiska aj špeciálne firemné kurzy. Láka vás zamestnanie v medzinárodnej firme, alebo rozmýšľate nad prácou priamo v zahraničí? Práve vám sú určené nasledovné odborné kurzy: Business English, Turizmus a hoteliérstvo, alebo Práca v Anglicku. Chystáte sa na prijímacie skúšky na vysokú školu, alebo vaše dieťa čakajú prijímačky na osemročné gymnázium? Je pred vami maturita, štátnica, či súrne potrebujete doučiť zameškanú látku? Žiadny problém - využite skvelú ponuku prípravných kurzov.

Z bohatej ponuky Jazykového centra to však ešte stále nie je všetko. O zaujímavé nápady a plánované projekty do budúcnosti pre vás naozaj nie je núdza. Či už sú to rôzne zábavné párty, angličtina po sobotách - pre zaneprázdnených a samozrejme už teraz Jazykové centrum intenzívne myslí aj na leto. A keďže sa blížia Vianoce je tu pre vás aj jeden typ na originálny darček. Obdarujte svojich najbližších vianočnou poukážkou na niektorý z jazykových kurzov. Veď investícia do vzdelania je vždy tou najlepšou investíciou.

- KOMERČNÝ PRÍSPEVOK -